Contact

Onze diensten

Het is onze missie om organisaties vooruit te helpen door het toepassen van inzichten uit de gedragswetenschappen. Veel vraagstukken binnen organisaties spelen rondom gedrag.  Denk aan interne cultuurveranderingen, veiligheidsgedrag, klantgericht organiseren, of communicatie uitingen. Wij helpen jou met het bereiken van je doelstelling, door in te spelen bewust én onbewust gedrag. Direct praktisch toepasbaar en effectief. Daar staan wij voor! Klik hieronder op één van onze diensten om te kijken wat het beste bij jouw situatie past. Wij bieden alle diensten ook online aan.   

Advies

Kennisdeling

Trajecten op maat

WERKWIJZE

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1

We bepalen in één of meerdere gesprekken samen waar de uitdaging ligt, welke gedragsvraagstukken hier aan ten grondslag liggen en met welk resultaat we tevreden zijn.

Stap 2

Wij analyseren de drijfveren en barrières die ten grondslag liggen aan het vastgestelde doel / resultaat en bedenken theoretisch gefundeerde, praktische oplossingen.

stap 3

We implementeren de interventies, testen of ze het gewenste resultaat opleveren en stellen bij waar nodig. Mensen zijn misschien wel onvoorspelbaar, maar ook wij willen altijd blijven leren en kijken of het beter kan.    

klanten

Zij vertrouwden al eerder op ons

Project logo slider 3

BO VAN GRINSVEN

Ik help bij het benutten van je potentieel.

Ik ben ervan overtuigd dat bij elk vraagstuk gedragswetenschappelijke inzichten een bijdrage kunnen leveren aan de oplossing. Daarom daag ik opdrachtgevers graag uit om na te denken over de rol en invloed van menselijk gedrag bij hun vraagstuk en gaan we daarna samen kijken welke interventies kunnen bijdragen aan de oplossing hiervan. 

Wil jij ook vooruitgang door verandering?