Contact

BEHAVIORAL INSIGHTS COMPANY

Over ons

Wij zijn gefascineerd door menselijk gedrag en werken als team met onze klanten door kundig, pragmatisch en enthousiast de laatste inzichten uit de gedragswetenschappen en gedragspsychologie toe te passen.  

HET TEAM VAN BIC

De nieuwste inzichten

Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste wetenschappelijke inzichten uit de gedragswetenschappen.

Betrouwbaar en enthousiast

Wij werken met een team van betrouwbare, slimme én enthousiaste mensen die van elk veranderingsproject een succes willen maken.

Praktische toepasbare kennis

Wij bieden praktisch toepasbare inzichten die je zelf of samen met ons kunt implementeren.

Het team van BIC

Dr. Bo van Grinsven

Consultant & Eigenaar

Bo heeft een PhD in Communication Science behaald aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en is daarna een aantal jaar bij een grote internationale financiële dienstverlener gaan werken. Inmiddels werkt ze als eigenaar en consultant om de wereld mooier te maken door steeds meer bedrijven en organisaties kennis te laten nemen van de waarde van het toepassen van gedragswetenschappelijke inzichten. 

Een gek feitje? Ik hou niet van met m’n handen eten en eet zelfs een boterham nog met mes en vork.

Drs. Kimberley Riedijk

Consultant

Kimberley heeft tijdens haar studie sociale psychologie de specialisatie gedragsverandering doorlopen. Na haar studie is ze aan de slag gegaan bij een grote internationale verzekeraar en nu zet ze haar kennis en ervaring in als consultant bij BIC NL. Kimberley is erg enthousiast en gedreven! 

Wat ik vroeger wilde worden? Profvoetballer! Ik heb het redelijk ver geschopt, maar met een reden heeft Jackie Groenen het Nederlands elftal wel gehaald en ik niet 🙂

Wij werken voor

Wij geloven dat elke organisatie baadt kan hebben bij het toepassen van gedragswetenschappelijke inzichten. Wij werken dan ook voor commerciële partijen, woningcorporaties, financiële dienstverleners, maar ook voor bijvoorbeeld het Nibud en De Kindertelefoon. Wij willen niet werken voor bedrijven die zich bezighouden met kindermarketing of de tabaksindustrie. 

Project logo slider 3

Onze kernwaarden

Sluiten onze kernwaarden aan bij jou? Wij zijn altijd op zoek naar slimme en gemotiveerde mensen die organisaties en bedrijven willen helpen de wereld een beetje beter te maken. Wil je meer weten?

Slim

Het menselijk brein is haast ondoorgrondelijk en daarom is het wel fijn als je ergens je tanden in wil en kan zetten om steeds meer te weten te komen over gedragsbeïnvloeding.

Plezier

Wij geloven dat je alleen hard kan werken, als je ook veel plezier met elkaar maakt. Work hard, play hard’ willen we eigenlijk niet zeggen, maar het is wel zo.

Team

Wij geloven dat je samen nóg meer weet. Daarom vinden wij het plezierig om samen te werken. Met elkaar en met onze klanten.

/

Enthousiast

Wij geloven dat het overbrengen van onze kennis valt of staat met het enthousiast brengen van dat verhaal. Ben jij enthousiast over menselijk gedrag? Dan pas je vast bij ons!

Wil jij ook vooruitgang door verandering?