Contact

BEHAVIORAL INSIGHTS COMPANY

Over ons

Wij zijn gefascineerd door menselijk gedrag en werken als team met onze klanten door kundig, pragmatisch en enthousiast de laatste inzichten uit de gedragswetenschappen en gedragspsychologie toe te passen.  

HET TEAM VAN BICWerken bij

De nieuwste inzichten

Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste wetenschappelijke inzichten uit de gedragswetenschappen.

Betrouwbaar en enthousiast

Wij werken met een team van betrouwbare, slimme én enthousiaste mensen die van elk veranderingsproject een succes willen maken.

Praktische toepasbare kennis

Wij bieden praktisch toepasbare inzichten die je zelf of samen met ons kunt implementeren.

Het team van BIC

Dr. Bo van Grinsven

Consultant & Eigenaar

Bo heeft een PhD in Communication Science behaald aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, waar ze zich heeft verdiept in het vraagstuk hoe mensen informatie verwerken en hoe dit ons gedrag beïnvloedt. Deze kennis heeft ze vervolgens een aantal jaar bij een grote internationale financiële dienstverlener toegepast in de praktijk. Inmiddels werkt ze als eigenaar en consultant om de wereld mooier te maken door steeds meer bedrijven en organisaties kennis te laten nemen van de waarde van het toepassen van gedragswetenschappelijke inzichten. 

Bo is getrouwd met Freek en moeder van Olivier en Valérie. Ze geniet in haar vrije tijd het liefst van quality time met haar familie en gezin, maar draait zich ook niet om voor een een lekkere borrel!

 

Drs. Kimberley Riedijk

Consultant

Kimberley heeft zich na haar Bachelor Psychologie met haar Master gespecialiseerd in Gedragsverandering. Tussendoor deed ze ook nog een pre-master in communicatie en beïnvloeding. Na haar studie is ze een aantal jaar aan de slag gegaan bij een grote internationale verzekeraar. Inmiddels zet ze haar kennis van en ervaring met de psychologie van gedragsverandering en communicatie in als consultant bij BIC NL. 

Privé is Kimberley helemaal gek op de Côte d’Azur, waar ze een aantal weken per jaar vertoeft en zelfs een tijd heeft gewoond. Daarnaast sport ze veel, geeft ze voetbaltraining aan kleine kinderen van 2-5 jaar, duikt ze het liefst in een goed boek en geniet ze ultiem van quality time als tante en met haar vriendinnen.

Drs. Nico Benoist

Consultant

Nico heeft de Bachelor Psychobiologie en achtereenvolgend de Master Science and Business Management behaald. Hij wil begrijpen wat mensen beweegt en slaat graag de brug tussen wetenschap en praktijk. Tijdens zijn studietijd heeft hij ervaring opgedaan met het opzetten en uitvoeren van gedragsonderzoek in de praktijk. Na het afstuderen is hij gestart als bedrijfsanalist bij een grote IT dienstverlener. Daar heeft hij ervaring opgedaan met het toepassen van gedragsinzichten bij services, communicatie, en verandermanagement. 

In zijn vrije tijd maakt Nico graag muziek met en voor anderen. In het weekend is hij te vinden op het voetbal- of cricketveld en hij gaat geregeld een rondje hardlopen. Ook brengt hij graag tijd door met zijn vriendin en vrienden.

 

Drs. Benthe Schuurman

Consultant

Benthe heeft zich na haar bachelor Psychologie en tijdens haar master Social, Health and Organisational Psychologie gespecialiseerd op het gebied van sociale beïnvloeding. Mensen in beweging zetten is wat haar drijft. Vanaf jongs af aan is zij al gefascineerd over wat mensen doen en waarom. Haar kennis en passie over hoe de sociale omgeving menselijk gedrag beïnvloedt, zet zij graag in om (samen) impact te maken.

In haar vrije tijd is zij rennend op het handbalveld te vinden, vliegerend op het strand, surfend op de golven of verzonken op de bank met een goed boek. Daarnaast is zij druk aan de slag om haar droom te realiseren om op een dag vloeiend Spaans te kunnen spreken.  

 

Wij werken voor

Wij geloven dat elke organisatie baadt kan hebben bij het toepassen van gedragswetenschappelijke inzichten. Wij werken dan ook voor commerciële partijen, woningcorporaties, financiële dienstverleners, maar ook voor bijvoorbeeld het Nibud en De Kindertelefoon. Wij willen niet werken voor bedrijven die zich bezighouden met kindermarketing of de tabaksindustrie. 

Project logo slider 3

Onze kernwaarden

Sluiten onze kernwaarden aan bij jou? Wij zijn altijd op zoek naar slimme en gemotiveerde mensen die organisaties en bedrijven willen helpen de wereld een beetje beter te maken. Wil je meer weten?

Nieuwsgierig

We zijn nieuwsgierig. We vragen door tot de onderste steen boven is. We kijken met een gedragslens naar problemen en hebben oog voor creatieve oplossingen.

Praktisch

We zijn praktisch. We maken de vertaalslag van wetenschap naar de praktijk en geloven dat je sneller en concreter hoge ogen gooit als je ideeën al snel test.

Plezier

We hebben plezier. We werken veel en hard, maar hierin staat werken met plezier voor ons centraal. Werk beslaat een groot deel van je leven, dus zorgen we ervoor dat al onze medewerkers dit doen met veel plezier. Bovendien geloven we dat plezier bijdraagt aan de (creatieve) kwaliteit van het werk dat we doen.

Eigenaarschap

We tonen eigenaarschap. We nemen verantwoordelijkheid voor onze acties en de gevolgen daarvan. We kijken niet weg bij problemen en zijn oplossingsgericht.

Integer

Integriteit staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn transparant en eerlijk naar elkaar, onze klanten, en doelgroep(en). We houden de belangen van alle betrokkenen voor ogen.

We zijn op zoek naar een stagiair! Ben jij een gedreven gedragsveranderaar?