Contact

PORTFOLIO

Een overzicht van onze projecten

Wij werken voor

Project logo slider 1

Project logo slider 3

Loogman Carwash

Loogman Carwash

Voor onze klant Loogman Carwash zijn we aan de slag gegaan met het verwerken van gedragspsychologische inzichten en principes in de communicatiematerialen. Zo worden inzichten verwerkt in flyers en werken we samen aan het continue optimaliseren van e-mailcampagnes, aan de hand van experimenten en de bijbehorende data-analyse.

Think Forward Iniative

Think Forward Iniative

Voor het Think Forward Initiative, een programma wat gedraaid wordt vanuit onder andere ING, Deloitte, Amazon Web Services, IBM en andere partijen, hebben wij vanuit BIC NL een workshop gefaciliteerd waarin we kleine start-ups hebben geadviseerd over het toepassen van nudges op hun propositie.

Mitros

Mitros

Bij woningcorporatie Mitros staat de huurder op 1. Om de dienstverlening nog verder te optimaliseren, hebben ze ons gevraagd om hen te helpen de onderlinge samenwerking verder te optimaliseren, zodat zij daardoor een nog snellere en betere dienstverlening kunnen leveren aan hun huurders.

Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden

Onze klant Nationale Nederlanden is bezig met het bouwen van een platform om een gezonde levensstijl te ondersteunen. Met behulp van gedragswetenschappelijke inzichten ondersteunen wij NN om dit platform nog beter te laten aansluiten op de klantbehoeften.

2 Degrees Investing Initiative

2 Degrees Investing Initiative

Voor onze partner 2d-ii bieden wij inzicht in mogelijke barrières die er aan bijdragen dat mensen zeggen duurzaam te willen beleggen, maar dat niet doen. En wat je kan doen om deze barrieres te overkomen.

Mooiland

Mooiland

Bij woningcorporatie Mooiland hebben wij een workshop gegeven waarin we gedragsinzichten hebben gedeeld, en daarna in een interactieve sessie direct zijn gaan kijken waar deze inzichten toegepast kunnen worden om de huurder een nog betere dienstverlening te bieden.

Wil jij ook vooruitgang door verandering?