Contact

Wat we doen

Het is onze missie om verandering teweeg te brengen bij en voor organisaties door het toepassen van inzichten uit de gedragswetenschappen en gedragspsychologie. Het kan hier om van alles gaan: hoe krijgen we onze medewerkers meer cyberbewust? Hoe zorgen we ervoor dat onze collega’s veilig kunnen werken en omstanders de omleiding volgen? Hoe kunnen we de conversie van een bepaalde customer journey verhogen? Allemaal vraagstukken waarbij het gaat om het beïnvloeden van – veelal onbewust – gedrag.

Icoon-consumenten-gedrag_blauw-512

Consumentengedrag

Wat maakt dat klanten doen wat ze doen? En hoe kan jij als organisatie, middels customer journeys en/of communicatie, gedrag van je doelgroep beïnvloeden? Inzicht in drijvers en barrières van je doelgroep kan jouw bedrijf wellicht een stap verder helpen.

Icoon-helm-blauw-512

Veilig gedrag

Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers zich veilig gedragen en voorkom je ongevallen? Tot nu toe ligt de nadruk nog steeds vaak op kennis en bewustwording, maar zijn er ook andere manieren om in te spelen op die gedragsverandering?

Icoon-brein-blauw-512

Traject op maat

Zit jij met een project waar gedragsverandering of gedragsbeïnvloeding een essentieel onderdeel bij is? Maar heb je geen idee hoe je moet beginnen of waar je rekening mee moet houden?

Wij werken voor

logo-exporo
logo-exporo
logo-exporo
logo-exporo

BO VAN GRINSVEN

Ik help bij het benutten van je potentieel.

Ik ben ervan overtuigd dat bij elk vraagstuk gedragswetenschappelijke inzichten een bijdrage kunnen leveren aan de oplossing. Daarom daag ik opdrachtgevers graag uit om na te denken over de rol en invloed van menselijk gedrag bij hun vraagstuk en gaan we daarna samen kijken welke interventies kunnen bijdragen aan de oplossing hiervan. 

We zijn op zoek naar een stagiair! Ben jij een gedreven gedragsveranderaar?