Contact

Advies

Een gedragsbril bij jou aan tafel? Behavioral Insights Company biedt inzicht in drijfveren en barrières van gedrag waar jij je voordeel mee kunt doen in jouw project of propositie. Het advies is direct toepasbaar in de praktijk én theoretisch onderbouwd.

Over het adviestraject

Wat bieden we?

In adviestrajecten kijken we mee vanuit de gedragsoptiek. Van het eenmalig meekijken op een propositie of vraagstuk, tot adviesabonnementen: we houden rekening met de wensen van de opdrachtgever.  

  • Hoe zorg je voor betere samenwerking tussen teams binnen jouw organisatie?

  • Hoe converteer je meer (potentiële) klanten in je digitale sales funnel?

  • Hoe overtuig je klanten te kiezen voor een specifiek kanaal in klantcontact? 

 

Veel van dit soort vraagstukken zijn terug te herleiden naar menselijk gedrag. Wij bieden pragmatisch inzicht in de psychologische principes die ten grondslag liggen aan gedrag. Wanneer inzichtelijk is welke drijfveren of barrières een rol spelen, is ook duidelijk op welke gedragselementen je in kunt spelen om het gedrag te kunnen beïnvloeden. 

Of het hier nu gaat om het optimaliseren van customer journeys of communicatie-uitingen, een gedragsadvies binnen innovaties, of de transitie naar klantgericht werken, bij ons ben je aan het juiste adres!  

Voor wie is dit van toegevoegde waarde?

Inzicht in menselijk gedrag is zowel relevant voor commerciële als voor maatschappelijke organisaties. Ook overheidsinstanties maken gebruik van onze hulp en expertise. Bovendien zijn de inzichten dusdanig pragmatisch dat ze voor verschillende functies en over verschillende domeinen heen toepasbaar zijn. We bieden deze adviestrajecten zowel online als offline aan. 

N

Pragmatisch en direct toepasbaar

N

Wetenschappelijk onderbouwd advies

N

Duurzame effecten

Wil je meer weten? Neem contact op!

Wij gaan graag met jou op zoek naar een passende oplossing. Bel met 06-28 47 72 97, of mail naar bo@bicnl.nl 

Wij werken voor

Project logo slider 3