Contact

Kennisdeling

Wil je kennis maken met de wondere wereld van menselijk gedrag? We helpen je graag! Tijdens onze (online en offline) lezingen en workshops geven we je graag een introductie in de basis van gedragsverandering en zorgen we ervoor dat je zelf aan de slag kunt met de praktische inzichten!

Over de workshop

Wat bieden we?

In deze workshop wordt de basis uitgelegd van hoe ons brein ons gedrag bepaalt en waarom we toch vaak irrationele keuzes maken. We delen effectieve inzichten om gedrag te veranderen en vertellen je waar je op moet letten bij de toepassing ervan. Natuurlijk stemmen we de inhoud van de lezing/workshop samen af! 

Wat leer je?

Waarom doen we wat we doen en welke barrières weerhouden ons van het vertonen van het gewenste gedrag? Aan de hand van praktijkvoorbeelden bespreken we denkfouten in besluitvorming en de manier waarop ons brein informatie verwerkt. Je leert technieken om dit gedrag wél effectief te veranderen en we geven je inzicht in weerstanden die veranderpogingen kunnen belemmeren. Uiteraard besteden we aandacht aan waar je op moet letten in de toepassing om te voorkomen dat het mis gaat. 

Voor wie is het?

Deze workshop is geschikt voor iedereen die interesse heeft in een eerste kennismaking met menselijk gedrag en besluitvorming. Ben jij geïnteresseerd in hoe menselijk gedrag tot stand komt en waar het door beïnvloedt wordt? Of wil je inzicht in waar je in jouw strategie om het gedrag van je doelgroep te veranderen, rekening mee moet houden? De behandelde inzichten zijn dusdanig pragmatisch dat ze voor verschillende functies en over verschillende domeinen heen toepasbaar zijn. 

N

Inspirerende sessies

N

Voorbeelden uit de praktijk

N

Afgestemd op het publiek

Wil je meer weten of deze workshop reserveren?

Neem contact met ons op! Wij gaan graag met jou op zoek naar een passende oplossing. Bel met 06-28 47 72 97, of mail naar bo@bicnl.nl 

Wij werken voor

Project logo slider 3