Contact

Traject op maat

In een traject op maat kijken we samen wat nodig is voor duurzame gedragsverandering binnen jouw organisatie. We kunnen zowel online als offline de ondersteuning bieden die je nodig hebt.

Gaat jouw vraagstuk over ander soort gedrag? 

Misschien gaat jouw vraagstuk helemaal niet over veilig- of consumentengedrag. Ook dan kunnen we je helpen!

Bij Behavioral Insights Company hebben we veel ervaring met verschillende soorten onderwerpen. Denk hierbij aan:

  • Diversiteit & Inclusie
  • Duurzaamheid
  • Financieel gedrag (sparen, beleggen & pensioen)
  • Informatiebeveiliging en privacy

We denken graag met je mee!

Wanneer je behoefte hebt aan een traject op maat onderzoeken we dan ook samen met jou welke vraag er ligt en wat voor traject het beste past bij die vraag. We zijn zowel beschikbaar om je op locatie als op afstand goed te helpen. 

We helpen je graag met bijvoorbeeld een design-sessie, of door met een gedragsbril aan tafel te komen zitten bij het projectteam, of het verzorgen van een heel project.

Blog

Reactance, een psychologische vorm van weerstand die jouw vooruitgang tegenhoudt

Projecten

Bekijk hier het overzicht van al onze projecten.

Om jouw organisatie vooruit te helpen bieden we de volgende opties

;

Een adviestraject

In een adviestraject geven we vanuit gedragsoptiek advies. Dit kunnen we doen door eenmalig met je mee te kijken met je propositie of vraagstuk, maar ook door tijdens het hele project mee te draaien en hierin het klantbelang te vertegenwoordigen.

Wat levert het je op?

Hoe je vraag er ook precies uitziet, wij bieden pragmatisch inzicht in de psychologische principes die ten grondslag liggen aan het specifieke gedrag dat jij graag wilt veranderen met jouw project. 

;

Workshops en lezingen

Tijdens een lezing laten we jouw organisatie kennis maken met de wereld van gedragsverandering. De manier waarop we informatie verwerken beïnvloedt namelijk het gedrag dat we vertonen. In onze lezingen en workshops nemen we je mee in de theorie achter intrinsieke en extrinsieke motivatie, psychologische weerstanden, cognitieve denkprocessen en nog veel meer!  

De focus ligt op factoren die onbewust invloed hebben op ons gedrag.

Het onderwerp kunnen we uiteraard aanpassen aan de doelgroep. Is jouw team bezig met duurzaam gedrag? Dan passen we de workshop of lezing hierop aan. Hetzelfde geldt voor andere mogelijke onderwerpen gerelateerd aan gedrag. 

;

Literatuuronderzoek

Wanneer je bezig bent met een (gedrags)vraagstuk en je de tijd en/of kunde mist om tot een goede oplossing te komen, kan het lonen om de literatuur in te duiken.

Wij helpen je met literuurzonderzoek aan de meest recente en/of relevante gedragsinzichten en maken deze praktisch toepasbaar voor jouw context. 

Wat levert het je op?

Een praktisch en overzichtelijk rapport, dat jou helpt onderbouwd beslissingen te nemen. Bijvoorbeeld bij het ontwerpen van jouw website of het optimaliseren van je dienst. En uiteraard kunnen we je ook ondersteunen bij het implementeren van de inzichten uit het rapport.

Succesverhalen

Zij gingen je voor

sligro
mitros
mitros

Wil jij ook vooruitgang door verandering?